Welkom op het Riksja Family Vietnam-reisblog

Vietnam: divers en langgerekt. Van de groene rijstvelden in het noorden, de ontspannen sfeer in Centraal-Vietnam tot het bruisende zuiden. Strand? Ook dat vind je volop. Wat dacht je van een hutje op het strand bij Palmeneiland. Of van de lange zandstranden en mooie golven in het zuiden. En vergeet de beroemde karstbergen niet bij Halong Bay. Natuurliefhebbers halen hun hart op. Bovendien vind je er (in onze ogen) de beste keuken van heel Zuidoost-Azie. En de lokale bevolking is gastvrij; wij voelden er ons meteen thuis. Vietnam met kinderen? Een aanrader wat ons betreft. Het reizen is gemakkelijk, de keuken is niet ‘too spicy’ en het klimaat is prima. Kortom: ‘we love Vietnam’! Onze Vietnam reistips en verhalen delen we dan ook graag met je, op deze Riksja Family Vietnam-reisblog.

Je vindt hier Vietnam reistips, artikelen ter inspiratie of ter voorbereiding op je reis naar Vietnam met kinderen. Ook vind je hier actualiteiten, vraag & antwoord en onze eigen reisverhalen.

Heb je zelf gave Vietnam ervaringen of unieke Vietnamtips opgedaan tijdens je reis, die je andere reizigers niet wilt ontnemen? Mail je Vietnam tips/foto’s of blogs gerust door en inspireer samen met ons andere reizigers via ons Vietnam reisblog.  Je kunt je eigen Vietnam inspiratie mailen naar: info@vietnamkids.nl

Veel leesplezier!

Birgit & Yvonne (Vietnam fans in hart en nieren)