vakantie vietnam met kinderen - eten

Vakantie Vietnam met kinderen

Algemene reisinformatie

Op deze pagina vind je algemene reisinformatie die van belang is voor je Vietnam vakantie. Een goede voorbereiding is belangrijk wanneer je een verre reis gaat maken. Je vindt hier tips over onder meer gezondheid op reis, visum, veiligheid en geldzaken. Ook bij onze Vietnam-bouwstenen en Vietnam-rondreizen kun je veel nuttige informatie terugvinden.

Zelf vinden wij het leuk om ons uitgebreid in te lezen in de bestemming. Wij vinden de nieuwe Discover Vietnam reisgids van Lonely Planet een fijne gids om door te bladeren, voor onze Vietnam vakantie met kinderen. Deze reisgids heeft veel mooie foto’s en tips voor leuke restaurants en bezienswaardigheden, zonder dat het een overdaad wordt aan praktische info. Vooral handig als jouw reisprogramma al vast ligt, maar je zelf ter plekke nog wel op ontdekking uit wilt.

Coronavirus

We zijn ons bewust van het coronavirus. Uiteraard staat voor ons de veiligheid van jou als reiziger voorop. Daarom staan we als reisorganisatie in nauw contact met het Ministerie van Buitenlandse Zaken, het RIVM, de ANVR en onze lokale partners wereldwijd en volgen we de situatie op de voet voor Vietnam. Op dit moment is Vietnam goed te bereizen en verwachten wij geen problemen voor jouw reis.

Mocht je meer informatie willen rondom het coronavirus dan kun je terecht op www.riksjatravel.nl/coronavirus of bellen met je reisspecialist.

Klik op onderstaande links voor meer informatie over een Vietnam vakantie met kinderen:

 

vakantie vietnam met kinderen● visum, geld en gezondheid

● vervoer in Vietnam

handige weetjes voor vertrek

verzekeringen

extra services & handige links