Over Riksja Family Vietnam

Vietnam reizen specialist

Ons kantoor hangt vol reisfoto’s en souvenirs en aan het plafond wapperen sarongs. Wij raken nooit uitgepraat over reizen en reizen het liefste met onze eigen kinderen de aardbol rond, waar en wanneer we maar kunnen. We bieden dan ook die manier van reizen aan die we zelf het leukste vinden. Vertel ons hoe jij graag reist en met onze bouwstenen maken we samen een reisplan dat bij je past.

Riksja Family Vietnam is onderdeel van Riksja Family, een kindvriendelijke reisorganisatie van reizigers voor reizigers. Op het kantoor in Leiden werken we met enthousiaste mensen met een passie voor reizen. Verre reizen maken met je kinderen kan volgens ons op een leuke manier. Door middel van onze bouwstenen, korte reissegmenten, kun je zelf jouw ideale reis samenstellen. In onze rondreizen hebben we al combinaties van bouwstenen gemaakt, maar pas ze gerust aan om de reis te maken die bij jou past. Een reis die je op je eigen tempo indeelt, waarbij je een land en zijn bevolking echt leert kennen en waarna je thuiskomt met een verhaal. Een grappige, mooie of bijzondere ervaring die je nog lang bijblijft. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze reizen verantwoord zijn met respect voor mens en natuur. Lees hier meer over onze kijk op verantwoord reizen.

Vietnam reisspecialist Yvonne

Vietnam is voor mij het land van de rijstvelden, het heerlijke eten en de afwisseling tussen de kalkrotsen bij Halong Bay, het platteland bij Sapa en de steden Hué en Hanoi. Samen met mijn drie kinderen heb ik al een aantal verre reizen gemaakt waarbij Azie altijd wel een speciale aantrekkingskracht heeft. Ook in Vietnam zijn de mensen zo vriendelijk, en kan ik echt genieten van alle streetfood. Ik vind daarom de foodsafari in Hanoi echt genieten.

 

Vietnam reisspecialist Birgit

Samen met mijn gezin heb ik over de hele aardbol gezworven, waarbij ik toch een Azië-fan blijk. Vietnam heb ik ondertussen twee keer bezocht en de derde reis staat alweer op de planning. In mijn ogen is de Vietnamese keuken de beste van Zuidoost-Azië. En niets leuker dan de authentieke Vietnamese gerechten proeven bij de mensen thuis, in een homestay, of wanneer je gaat eten bij een Vietnamees gezin. Hoogtepunt? Voor mij was dat het platteland en de ontmoetingen met de bergvolkeren in Mai Chau. Niet alleen heb ik meegeholpen met koken en werd ik in klederdracht gestoken (tot grote hilariteit), ook het fietsen daar was prachtig mooi. Mijn zoon van 14 kijkt uit naar het canyoning-avontuur in Dalat.

Onze partner ter plaatse

In Vietnam werken wij met een Vietnamese partner die je ter plaatse met raad en daad ter zijde staat.

Wij selecteren onze lokale partners met zorg. Wij vinden dezelfde dingen belangrijk: vrijheid, echtheid en goed zijn voor mensen. Zij regelen ter plaatse jouw reis. Reizen waarin de mens centraal staat, kleinschalig en vanzelfsprekend verantwoord. Zo kunnen wij erop vertrouwen dat je niet alleen vóór je reis, maar ook tijdens je Vietnam reis, in goede handen bent.

Reisgraag Award voor beste reisorganisatie 2021

We zijn zo ongelooflijk trots en dankbaar dat we ook in dit bizarre jaar de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie hebben gewonnen. Onze reizigers beoordeelden onze reizen met een 9,0. Dankjewel voor het vertrouwen!

De Reisgraag Awards is een publieksprijs die uitgereikt wordt aan reisorganisaties gebaseerd op reviews van klanten. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd door Reisgraag en op basis van deze reviews worden de winnaars van de Reisgraag Award gekozen.
De reviews van de klanten bepalen de winnaars en daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche in Nederland.