Vliegticket Vietnam (Hanoi of Ho Chi Minh City) nodig?

We regelen een vliegticket dat aansluit op je reis

We kunnen niet alleen je rondreis voor je samenstellen, maar desgewenst ook de vliegtickets naar Vietnam voor je regelen. Op die manier weet je zeker dat je vluchttijden mooi aansluiten op je rondreis. Omdat wij direct contact hebben met de luchtvaartmaatschappijen, kunnen we in veel gevallen een voordeliger tarief voor je regelen, inclusief bagage. Bijkomend voordeel is dat wij je alle organisatorische rompslomp uit handen nemen als je vlucht gewijzigd wordt of vertraging oploopt. Wij zorgen ervoor dat je rondreis weer aansluit op je vlucht. Ook in het geval van calamiteiten helpen we je weer op weg – letterlijk.

Wil je nog even overleggen met je reisgenoot of moet je je vakantiedagen nog afstemmen met werk, dan zetten we je vlucht(en) een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend in optie. Zo ben je altijd verzekerd van een goede deal. Wil je een passend vluchtvoorstel ontvangen bij je Riksja Family Vietnam-reis, geef dit dan aan op het aanvraagformulier. Dan gaan wij ermee aan de slag.

De voordelen als wij je vlucht regelen:
✔ Vaak voordeliger tarieven
✔ Prijzen zijn inclusief bagage
✔ Vluchten sluiten altijd aan op je rondreis
✔ Vertraging, wijziging of calamiteit? Wij regelen alles

Zelf je vliegticket naar Vietnam zoeken en boeken?

Je kunt natuurlijk ook zelf je Vietnam-vlucht regelen. Zo bepaal je welke vlucht voor jou het gunstigst is. Als je je vlucht al geboekt hebt, kun je dit aangeven op ons aanvraagformulier. Wij, bestemmingsexperts van Riksja Family Vietnam, zorgen er dan voor dat je een reisplan krijgt dat aansluit op je vlucht en je reiswensen.

 

Vliegtickets naar Vietnam (Hanoi of Ho Chi Minh City)

Laagseizoen vanaf €920,- p.p. Economy Route Amsterdam - Hanoi/HCMC
Hoogseizoen vanaf €1336,- p.p. Economy Overstap Bangkok
Laagseizoen vanaf €744,- p.p. Economy Route Amsterdam - Hanoi/HCMC
Hoogseizoen vanaf €1120,- p.p. Economy Overstap Hongkong
Laagseizoen vanaf €776,- p.p. Economy Route Amsterdam - Hanoi/HCMC
Hoogseizoen vanaf €1188,- p.p. Economy Overstap Singapore
Laagseizoen vanaf €678,- p.p. Economy Route Amsterdam - Hanoi/HCMC
Hoogseizoen vanaf €1108,- p.p. Economy Overstap Abu Dhabi en Hanoi
Inbegrepen

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticketinformatie Vietnam).

De laagste vliegticket tarieven

Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Vietnam vliegticket.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf?

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren. Tevens is er tussen Brussels Airport en de Nederlandse steden Rotterdam en Breda een goede busverbinding. De AirportXpress rijdt dagelijks heen en weer. Ook Airport Weeze is per bus vanuit Amsterdam, Utrecht en Nijmegen goed te bereiken met de AirExpressBus. Op de website vind je meer informatie over de tijden en prijzen, reserveringen.

Klik voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticketinformatie Vietnam.

 

Stopover onderweg

Je kunt natuurlijk in één keer naar Vietnam vliegen. Maar als je toch langs de bruisende stad Bangkok, de welvarende stad Singapore, het levendige Hongkong of het veelzijdige Kuala Lumpur komt, kun je er natuurlijk ook een tussenstop van maken. Twee nachten is dan net genoeg om bij te komen van je jetlag en een goede indruk van de stad te krijgen. Je overnacht in een sfeervol hotel met een goede ligging. Je kunt kiezen uit verschillende hotels en daardoor zelf de luxe en ligging bepalen. Vervoer in de steden zelf is geen enkel probleem en je kunt op je eigen manier en tempo de stad ontdekken. Ook een transfer van en naar de luchthaven is gemakkelijk per trein of bus te regelen. Wil je toch dat wij voor een luchthaven transfer zorgen, laat het ons dan even weten. We horen het graag als je een stopover wilt maken.

 

Stel nu je eigen Vietnam reis samen, kies voor een rondreis door Vietnam
of
ga terug naar de hoofdpagina van Riksja VietnamKids.