Vliegticket Vietnam met kinderen (Hanoi of Ho Chi Minh City)

Een Vietnam ticket op maat

Naast het samenstellen van jouw Vietnam reis met onze bouwstenen, kan Riksja Family Vietnam ook je vliegticket regelen. We nemen het organiseren van je vliegticket compleet uit handen en zoeken een passend ticket wat mooi aansluit op je landarrangement. Wel zo prettig bijvoorbeeld als er nog vluchtwijzigingen zijn. Je krijgt een Vietnam vlucht op maat en, door de inkoopkracht van onze vluchtpartners, ook een scherp tarief. Juist nu de vliegwereld sterk in beweging is zijn we constant op zoek naar de beste vluchtdeals. We doen mee aan alle airline specials, zoals bijvoorbeeld KLM werelddeal weken. Onze reisspecialisten informeren je graag hierover.

Wil je nog even overleggen met je reispartner(s) of bijvoorbeeld je vakantiedagen regelen, dan zetten we de vluchten een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend voor je in optie. Zo ben je verzekerd van een goede deal. Neem contact met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een vliegticket te boeken in combinatie met een landarrangement. (Vietnam bouwstenen of een Vietnam rondreis)

óf: zelf je Vietnam vliegticket zoeken en boeken

Je kunt ook zelf je Vietnam vlucht boeken. Zo kun je zelf bepalen wanneer de voor jou meest gunstige vlucht is en deze makkelijk reserveren. Heb je geboekt, mail ons dan je vluchtgegevens en je wensen of vul een aanvraagformulier in. Onze Riksja Family Vietnam reisspecialisten helpen je dan verder met het samenstellen van een reisplan dat past bij de geboekte vlucht.

Mogelijke vliegroutes naar Vietnam

Voor je reis naar Vietnam, zijn er twee vliegmogelijkheden. Je kunt vliegen naar Vietnam, bijvoorbeeld naar Hanoi in het noorden en terug vanaf Ho Chi Minh City in het zuiden. >Riksja Family Vietnam regelt dan de volledige vluchtverbinding voor je. Een tweede mogelijkheid is om naar Bangkok in Thailand te vliegen, en vervolgens zelf met Air Asia de vluchten tussen Bangkok en Hanoi of Ho Chi Minh City te regelen via Air Asia, een low cost carrier in Azië. Zij bieden vaak vluchten aan van onder andere Bangkok naar Hanoi/HCMC voor stuntprijzen. Helaas kunnen wij deze vluchten niet boeken voor deze lage prijzen, omdat wij vaste prijsafspraken hebben met onze partners in Vietnam.

Vliegtickets naar Vietnam (Hanoi of Ho Chi Minh City)

Laagseizoen vanaf €920,- p.p. Economy Route Amsterdam - Hanoi/HCMC
Hoogseizoen vanaf €1336,- p.p. Economy Overstap Bangkok
Laagseizoen vanaf €744,- p.p. Economy Route Amsterdam - Hanoi/HCMC
Hoogseizoen vanaf €1120,- p.p. Economy Overstap Hongkong
Laagseizoen vanaf €776,- p.p. Economy Route Amsterdam - Hanoi/HCMC
Hoogseizoen vanaf €1188,- p.p. Economy Overstap Singapore
Laagseizoen vanaf €678,- p.p. Economy Route Amsterdam - Hanoi/HCMC
Hoogseizoen vanaf €1108,- p.p. Economy Overstap Abu Dhabi en Hanoi
Inbegrepen

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticketinformatie Vietnam).

De laagste vliegticket tarieven

Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Vietnam vliegticket.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf?

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren. Tevens is er tussen Brussels Airport en de Nederlandse steden Rotterdam en Breda een goede busverbinding. De AirportXpress rijdt dagelijks heen en weer. Ook Airport Weeze is per bus vanuit Amsterdam, Utrecht en Nijmegen goed te bereiken met de AirExpressBus. Op de website vind je meer informatie over de tijden en prijzen, reserveringen.

Klik voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticketinformatie Vietnam.

 

Stopover onderweg

Je kunt natuurlijk in één keer naar Vietnam vliegen. Maar als je toch langs de bruisende stad Bangkok, de welvarende stad Singapore, het levendige Hongkong of het veelzijdige Kuala Lumpur komt, kun je er natuurlijk ook een tussenstop van maken. Twee nachten is dan net genoeg om bij te komen van je jetlag en een goede indruk van de stad te krijgen. Je overnacht in een sfeervol hotel met een goede ligging. Je kunt kiezen uit verschillende hotels en daardoor zelf de luxe en ligging bepalen. Vervoer in de steden zelf is geen enkel probleem en je kunt op je eigen manier en tempo de stad ontdekken. Ook een transfer van en naar de luchthaven is gemakkelijk per trein of bus te regelen. Wil je toch dat wij voor een luchthaven transfer zorgen, laat het ons dan even weten. We horen het graag als je een stopover wilt maken.

 

Stel nu je eigen Vietnam reis samen, kies voor een rondreis door Vietnam
of
ga terug naar de hoofdpagina van Riksja VietnamKids.